Khalifa Love

leneibsen.dk - avl af springhestes billede.

På fold for første gang, ikke engang et døgn gammel

Født d. 23.05.17

Million Dollar Plot Blue Mr. Blue
Pilot
Gin Tonic de Muze Vigo d’Arsouilles
Cento
Everlasting Love Carlos DZ Cantus
Lavallo
Absolutely Love Cassini II
Caproni

Født d.13.06.16


Stamtavle

Faderlinje Plot Blue x Vigo d’Arsouilles x Cento x Nabab de Reve x Chin Chin
Million Dollar – den hingst har den vildeste hingstelinje, men også en af verdens bedste hoppestammer, tilbage på Querly Chin.  Moren Gin Tonic de Muze har ikke gået sport men eller har de sidste 3 led i hoppestammen alle konkurreret på 1,60m niveau (Daytona de Muze – Jody Bosteels, Wallon de Muze – Michel Hécart, helsøster Walnut de Muze – Harrie Smolders og selvfølgelig Querly Chin – Eric Lamaze)
Million Dollar er en unghingst, som kombinere noget at det allerbedste springblod i verden på både far og morsiden.

Khalifa Love er afkom først årgang efter denne spændende hingst.

Morlinie: Everlasting Love x Absolutely Love x Utopia Love x May Be – stamm 750

Everlasting Loves far Carlos DZ er i DK mest kendt som far til Volstrups Cody.
Han indeholder det for mig kostbare Cantus-blod, som jeg mener bidrager med stor kapacitet og kraftfuld afsæt.

Mor: Absolutely Love er kåret i Zuchtbuch I, præmieret og har bestået Feldprüfung i Holsten med bla. 8,5 i ridelighed. Absolutely Love er første afkom e. Utopia Love, som er kendt og elsket for sine store fighter egenskaber.
Alle heste ud af denne stamme er meget ridelig og ekstremt arbejdsvillige. Ofte vil man opleve at de næsten ikke kan stå stille under opsadling, da de glæder sig helt utroligt til at blive redet. De besidder et showgen, som gør dem unikke som konkurrence heste, de elsker simpelthen deres job på stævnebanerne!

Udgivet i Ikke kategoriseret.