Orlando Love Z

leneibsen.dk - avl af springhestes billede.

Orlando van de Heffinck Heartbreaker Nimmerdor
Silvano
Nefista vd Ruitershoeve Darco
Gibramino
Staronni Stakkato Spartan
Pygmalion
Ronja Ramiro Z
Wendekreis

Født d. 15.04.2016


Stamtavle

Farlinje – Heartbreaker x Darco x Gibramino

Orlando van de Heffinck er kåret i nærmest alle betydningsfulde forbund i Europa.
Han er far til et stort antal af internationale springheste på topniveau. Mest kendt er nok Ohlala med Lauren Hough og i Danmark kendte Oh la’la med Rikke Belinda Barker, begge med resultater i 1.60m

Morlinje – Stakkato x Ramiro Z x Wendekreis x Gotthard

Legender samles i denne afstamning.

Far: Stakkato har en drømmekarriere bag sig, vinder af Bundeschampionat, tyske mester under Eva Bitter og ikke mindst valgt som Stallion of the year i Verden, desuden er far til 28 kårede sønner og næsten 400 sportsheste.

Morfar: Ramiro Z har domineret springavl i flere generationer og hans gener er højt skattede – således er han blevet kaldt “The stallion of the Century” og har dannet fundamentet for Leon Melchiors stambog Zangersheide Studbook.

Staronni er sidste afkom efter superhoppen Ronja og er et resultat af embryo transfer. Ronja er statspræmieret og optaget i det hannoveranske springhesteprogram.

Starroni er hel og halvsøster til ikke mindre en 11 heste som tæller lige fra int. GP resultater til stats præmiering bl.a. Ejaz efter Darco, som har konkurreret op til 160 cm og i dag fungere som avlshoppe og den internationale springhest “Double Power AS”.

Udgivet i Ikke kategoriseret.