Viva la Liva Love

Quarz Ask Quintero Quantum
Chamonix
Picolina Caretino
Coriander
Kuhlmanns Liva Linardo Linaro
Coronado
Primadonna Pablo
Eldorado

Født. d. 15.05.2016


Stamtavle

Farlinje – Quintero x Caretino x Coriander stamm 5064

Quarz har bare SÅ meget af det hele! Ekstraordinær galop! Ekstraordinær smidighed! Ekstraordinær kapacitet! Men vigtigst af det hele ekstraordinær lyst til at springe, han tænker med, han er klog og han vil!

Morlinje – Linardo x Pablo x Eldorado

Liva er en kraftfuld, springbetonet hoppe med mod og karisma. Hun blev udtaget til DVs eliteskue 2008 med 8,5 i både teknik og kapacitet. I 2010 bestod hun egnethedstesten og blev kåret i DS. Liva er ud af DH hoppen Kermo’s Primadonna, som er kåret i hovedstambogen i Hannoveranerforbundet. Hoppestammen har flere statspræmierede hopper.

Far Linardo blev fløjhingst 3 år i træk og tildelt opdrætter medalje i sølv. I 2008 blev Linardo nr. 4 i trøstfinalen ved VM på Zangersheide 2008. Morfar Pablo e. legendariske Pilot, blev fløjhingst ved kåringen og ved 100 dages testen blev Pablo nr. 2 ud af 53 hingste. Pablo er far til 16 kårede sønner og har mere end 52 afkom placeret på Grand Prix niveau.

Udgivet i opdræt.