It’s Love

It’s Love er vores alle sammens kæledægge.
Hun havde en temmelig hård start på livet. Helt uventet kom hun til verden knap en måned før ventet termin. Hun var meget lille og et meget træt barn. Men som alle “Libsens”-heste var hun livsglad og kom hurtigt til kræfter. Hun er mit første 4.generations afkom og har altså Utopia Love til oldemor.

Baldini II Bachus Bajar
Rasputin
Vision III Cor de la Bryere
Fasolt
Everlasting Love Carlos DZ Cantus
Lavallo
Absolutely Love Cassini II
Caproni

Født d.13.06.16

Følpræmieret


Stamtavle

Faderlinje Bachus x Cor de la Bryere x Fasolt. Holstener hingsten Baldini II er kåret i flere forbund. Han er ud af den i DK kendte stamm 1463. Baldini II er helbror til Baldini I samt halvbror til Carano og Lesotho

Stamm 1463 er desuden kendt for Kanango Ask e. Kannan som i 2016 blev kåret i holstener forbundet.

Morlinie: Everlasting Love x Absolutely Love x Utopia Love x May be – stamm 750

Everlasting Loves far Carlos DZ er i DK mest kendt som far til Volstrups Cody.
Han indeholder det for mig kostbare Cantus-blod, som jeg mener bidrager med stor kapacitet og kraftfuld afsæt.

Absolutely Love er kåret i Zuchtbuch I og har bestået Feldprüfung i Holsten med bla. 8,5 i ridelighed. Absolutely Love er første afkom e. Utopia Love, som er kendt og elsket for sine store fighter egneskaber.
Alle heste ud af denne stamme er meget ridelig og ekstremt arbejdsvillige. Ofte vil man opleve at de næsten ikke kan stå stille under opsadling da de glæder sig helt utroligt til at blive redet. De besidder ofte et showgen, som gør dem unikke som konkurrenceheste, de elsker simpelthen deres job på stævnebanerne!

Udgivet i opdræt.