Question of Love

Question of Love var finaleføl i reg. 4 i 2015

Quinton Quinar Quidam de Revel
Aloube Z
Lara Sofia Carthago
Cor de la Bryere
Kuhlmanns Liva Linardo Linaro
Coronado
Primadonna Pablo
Eldorado

Født d. 23.04.15


____________________________________________________________________________________________________________________

Stamtavle

Farlinje – Quinton x Carthago x Cor de la Bryere – hol stamm 1866

Quinton er en af de mest spændende hingste i DK blodmæssigt.
Han er i mine øjne en af de hingste i DK med eminent morstamme, hvor præstationerne ligger helt tæt på. Hele to helsøskende går 160, deraf den kårede hingst Eurocommerce Memphis. Desuden har de en halvsøster Sofia efter Quantum, som har afkom med resultater i 140 cm.
Quintons ældste afkom er født i 2009 og rigtig godt på vej til trods for, at han kun har få afkom. Som 7 års har de første 2 stk. haft debut i S, den ene under Ludger Beerbaums berider Christian Kukkuk.

Fløjhingst i DV, kåret i Holsten
Optaget i Dansk Varmblods Springhesteprogram
Beskrivelse:
Springbetonet, højtstillet, ædel, storrammet hingst af fremragende type. Kønt hoved, lang velansat og velformet hals. Lang skrå skulder. Lang markeret manke. God albuefrihed. Smidig overlinie. Middellang, velformet kryds. Ret god lårmuskulatur. Lemmerne passende føre og tørre. Lidt smalle hove bag. Bevægelsen god i skridt og trav. Særdeles god med god bæring i galop. præmiehingst.

Krop: 9-9-8-9
Lemmer: 8-7
Bevægelse: 7-7-9
Helhed: 9
Springteknik løsspring: 9,5
Kapacitet løsspring: 9,5

Morlinje – Linardo x Pablo x Eldorado

Liva er en kraftfuld, springbetonet hoppe med mod og karisma. Hun blev udtaget til DVs eliteskue 2008 med 8,5 i både teknik og kapacitet. I 2010 bestod hun egnethedstesten og blev kåret i DS. Liva er ud af DH hoppen Kermo’s Primadonna, som er kåret i hovedstambogen i Hannoveranerforbundet. Hoppestammen har flere statspræmierede hopper.

Far Linardo blev fløjhingst 3 år i træk og tildelt opdrætter medalje i sølv. I 2008 blev Linardo nr. 4 i trøstfinalen ved VM på Zangersheide 2008. Morfar Pablo e. legendariske Pilot, blev fløjhingst ved kåringen og ved 100 dages testen blev Pablo nr. 2 ud af 53 hingste. Pablo er far til 16 kårede sønner og har mere end 52 afkom placeret på Grand Prix niveau.

Udgivet i opdræt.