Cash and Candy Love

Cash and Carry Cash Cor de la Bryere
Ladykiller XX
Balia Landgraf
Ahorn Z
Staronni Stakkato Spartan
Pygmalion
Ronja Ramiro Z
Wendekreis

Født d. 03.04.2016


Stamtavle

Farlinje – Hol stamm 256

Det helt særlige ved Cash and Carrys afstamning er at hans farmor Landgraefin og morfar Landgraf er helsøskende. Selvom Cash and Carry har været benyttet i begrænset omfang har han siden 2011 befundet sig i top 100 på WBFSH rangliste over verdens bedste springhingste målt på afkoms præstationer. Cash and Carry er kendt som den tyske hingst med flest afkom i S springning procentvis i forhold til antal afkom.
Hans mest succesrige afkom er PSG Future med Pius Schwizer, Click and Cash med Niklas Arvidsson, Careena med Philip Rüping m.fl.

Morlinje – Stakkato x Ramiro Z x Wendekreis x Gotthard

Legender samles i denne afstamning.

Stakkato har en drømmekarriere bag sig, vinder af Bundeschampionat, tyske mester under Eva Bitter og ikke mindst valgt som Stallion of the year i Verden, desuden er far til 28 kårede sønner og næsten 400 sportsheste.

Ramiro Z  har domineret springavl i flere generationer og hans gener er højt skattede – således er han blevet kaldt “The stallion of the Century” og har dannet fundamentet for Leon Melchiors stamborg Zangersheide Studbook.

Staronni er sidste afkom efter superhoppen Ronja og er et resultat af embryo transfer. Ronja er statspræmieret og optaget i det hannoveranske springhesteprogram.

Starroni er hel og halvsøster til ikke mindre en 11 heste som tæller lige fra int. GP resultater til stats præmiering bl.a. Ejaz efter Darco, som har konkurreret op til 160 cm og i dag fungere som avlshoppe og den internationale springhest “Double Power AS”.

Udgivet i opdræt.