Number One Love

Numero Uno Libero H Landgraf
Ronald
Jolanda Lord Calando
Ahorn Z
Milila Love Heartbeat Heartbreaker
Ramiro
May Be Carbano
Alcatraz

Født d. 22.05.2010
Aflivet 2012 pga. flækket pibeknogle


Stamtavle
Faderlinie – Numero Uno stamm 429

Libero H – Lord Calando – Ahorn Z – Farnese – Ladykiller XX

Numero Uno er kåret i KWPN; Holst; Old; SF; Hann; SWB; SI; ISH
Numero Uno er redet i de største Grand Prix klasser i Europa af Marco Kutscher. Han er far til flere kårede hingste bla. fløjen ved hingstekåring 2005 i KWPN (Vincenzo) og vinderes af hingsteafprøvningen i 2005 (Van Gogh). Numero Uno har mange afkom i topsport. I DK er han kendt som far til Danmarksmesteren 2009 Unos Safier redet af Andreas Schou.

Morlinie – Milila Love

Heartbeat – Carbano – Alcatraz – Credo

Milila Love blev ved 2 års skuet i Hjallerup udtaget til eliteskuet i 2009 med 3x 8 og 4 x 9 (Galop, teknik, kapacitet, helhed) Hun er efter DH hoppen May Be og dermed halvsøster til Utopia Love. Hun er utrolig lærenem og arbejdsvillig hoppe med en fantastisk indstilling. Milila er ud af den kendte holstener stamm 750 (Ud af stammen komme bla. i DK kendte “Come Back II”).

Udgivet i opdræt.