Daytona Love

Cassito Cassiano Cassini I
Calypso II
Bravo Reichsgraf
Rasputin
S-Type Love Pershing Parco XX
Lorenz
Na Nu St. Pr. La Zarras
Lord

Xxxxxxxxx.


Stamtavle

Faderlinie – Cassito – stamm 104a

Cassiano – Reichsgraf – Rasputin – Tin rod XX – Ramzes

Cassito er en særdeles moderne hingst af moderne type. Da jeg så ham til kåringen i 2008 var han min favorit lige fra start. Han blev kåret, opnåede udtagelse til præmieringen og har efterfølgende aflagt en overlegn afprøvning med 9 og 9.5 i springkaraktere.
Cassito er ud ad den meget stærke hoppestamme 104a og har selveste superhoppe Bravo til mor. Bravo er naturligvis kendt for sine to meget succesfulde sønner Contendro I +II, og tre af hendes afkom har konkurreret internationalt på højeste plan. Hans afstamning er i mine øjne særdeles interessant. Hans far Cassiano er en af de unghingste som der er spået en stor betydning i avlen ikke mindst pga hans store fuldblodsandel kombineret med to af de største: Cassini I og Calypso II.

6 x Ramzes blod

Morlinie – S-Type Love – Stamm 104a

Pershing – La Zarras – Lord – Cor de la Bryere – Marlon XX – Farnese – Lokstedt

Daytonas mor er hoppen S-Type Love. S-Type er kåret i holstenerforbundet og har vist særdeles gode takter ved træning i løsspringning og under rytter. S-Types mor er staatspræmien hoppen Na Nu, som var udtaget til det nationale elitehoppeskue i Elmshorn i 2001.
Daytona er desuden halvsøster til Bavaria Love og Carrera S4 Love


Resultater

2016 Debut i military
2015
2014 BZ præmieret v. stationsafprøvning 9,5 i ridelighed

 


Afkom

2015 California Love e. Clarimo
Udgivet i opdræt.