Bavaria Love

Cassini II Capitol Capitano
Folia
Wisma Caletto II
Prisma
S-Type Love Pershing Parco XX
Bahrenfleth
Na Nu St. Pr. La Zarras
Exquisit III

Født d. 16.04.09

Solgt 2014 til Norge til Familien Holst


Stamtavle

Faderlinie – Cassini II stamm 3389

Capitol – Caletto II – Mahmud – Cobalt – Heideprinz

Cassini II er en af mine yndlingshingste, og det er på ingen måde tilfældigt, at han blev valgt til hoppen S-Type. Cassini II er kendt for at tilføre sine afkom størrelse og kapacitet samt en mere højtstillet og lettere type end sin kendte bror Cassini I.

Cassini II er en af de mest brugte hingste i nyere tid og det er ikke tilfældigt. Hvert eneste år bidrager han med en betydelig andel af fremstillede hingstekandidater ved kåringen i Neumünster, eliteauktionsføl, deltagere ved Bundeschampionaterne og adskillige sportsheste over europas stævnepladser.

Morlinie – S-Type Love

Pershing – La Zarras – Lord – Cor de la Bryere – Marlon XX – Farnese – Lokstedt

Bavarias mor er hoppen S-Type Love. S-Type er kåret i holstenerforbundet og har vist særdeles gode takter ved træning i løsspringning og under rytter. S-Types mor er staatspræmien hoppen Na Nu, som var udtaget til det nationale elitehoppeskue i Elmshorn i 2001.


Afkom

2013 Fallulah Love e. Carlos DZ, solgt til Mette Sørensen, Gram

Udgivet i opdræt.