Kuhlmann’s Liva

OLYMPUS DIGITAL CAMERA kuhlmanns-liva

Linardo Linaro Landgraf
Calypso II
Corona Coronado
Lagano
Kermos Primadonna Pablo Pilot
Matrox
Eldorina Eldorado
Lukas (Lugano I)

Født d.11.04.2006


Stamtavle

Liva er en kraftfuld, springbetonet hoppe med mod og karisma. Hun blev udtaget til DVs eliteskue 2008 med 8,5 i både teknik og kapacitet. I 2010 bestod hun egnethedstesten og blev kåret i DS med beskrivelsen:

Stor, ædel hoppe, der springer med god kapacitet. Bestået Egnethedstest/Spr. 755,0

Liva er ud af DH hoppen Kermo’s Primadonna, som er kåret i hovedstambogen i Hannoveranerforbundet. Hoppestammen har flere statspræmierede hopper.

F: Linardo blev fløjhingst 3 år i træk og tildelt opdrætter medalje i sølv. I 2008 blev Linardo nr. 4 i trøstfinalen ved VM på Zangersheide 2008.
Han har konkurreret på internationalt 3-4 stjernet niveau under Torben Frandsen.
Linardo er ud af samme mor som DV-hoppen Ladina, som har konkurreret op til 150 cm.

FF: Linaro er ud af den kendte stamme 18A2 og er far til adskillige kårede sønner. Han var fløjhingst til kåringen i Neumünster og efterfølgende materialprøvevinder.

MF: Pablo e. legendariske Pilot, blev fløjhingst ved kåringen i Westphalen og ved 100 dages testen blev han reservesieger ud af 53 hingste.
Pablo er far til 16 kårede sønner og har mere end 52 afkom placeret på Grand Prix niveau.

MFF: Pilot er en ren legende. Han blev den yngste millionær via afkomsgevinster nogensinde. 196 af hans afkom har haft succes på Grand Prix niveau. Han er far til verdensmestre og olympiadedeltagere og tillige grundlægger af sin egen hingsteliste med omkring 70 kårede sønner. Af særligt berømte Pilot-afkom skal her nævnes P.S. Priamos og Pialotta. Pilot er om nogen Westfalerforbundets flagskib, som da også har rejst en statue af ham.


Afkom

2018 Drægtig ved Hickstead White
2017 Cornado To Love – hingst e. Cornado II Z
2016 Viva La Liva Love – hoppe e. Quarz Ask
2015 Question of Love – hingst e. Quinton, finaleføl i reg. 4

Udgivet i avlshopper.