Non Stop

 

CORIANDER CORIOLAN CALYPSO II
INDERIN
PRIMADONNA CONSTANT
ILKA III
URTA FERNANDO FARNESE
COCONELLA
OPTION LORD
GOLDA

Non Stop samler det hele: hoppestamme, afstamning, gangarter, egen præstation og avl præstation. Hos mig skal hun naturligvis forsætte sin avlskarriere.


Stamtavle

Non Stop er avlet af den succerrige tyske avler Gunther Eim, som har avler flere internationale springheste.

Non Stop er ud af den helt fantastiske og verdenskendte stamme 318d2, som senest har gjort sig bemærket med den helt spektakulære Siegerhingst i Holsten 2007, Diarado

Antallet af kårede hingste ud af stamme 318d2 er næsten uendeligt fx Corofino I + II, Chello I+ II, Coriano, Camiros, Crawford, Diarado og mange flere.

Non Stop er efter hoppen Urta, som er ud af Option, som er ud af super hoppen Golda som er efter hoppen Ruth. Ruth er mor til de 4 kårede helbrødre Martell I, II, III og IV, hvoraf Martell I virkede i Danmark og ligger i stamtavlen hos mange DV heste.  Golda er efter superhingsten Ramiro og blev som 3 års tildelt Stats Præmie ved kåringen i holsten, hun har endvidere sprunget M. Golda fik adskillige afkom, alle er enten internationale sportsheste eller har gennem avls indsats vist sig yderst værdifulde som hingstemødre og mødre til internationale springheste. Især har hoppen Option efter Lord videregivet sine fantastiske gener i det ene superafkom efter det andet fx hingsten Coriano, 3 Staats Praemie hopper, super hoppen Kimberly III som er mor til avlshingsten Crawford og  mormor til Diarado, og ikke mindst Valeska IV som er mor til Camiros, Corofino I + II og mormor til flere kårede hingste bla. Queens Darling (Quidam).  Valeska IV er helsøster til hoppen Urta, som er mor til 12 afkom bla. Lichtspiel som har gået som international springhest under Jörg Naeve og efterfølgende er solgt til USA, hoppen Maletta som er opkøbt af Poul Schockemühle som føl og hoppen Bernadette som er mor til en kåret hingst. Urta er mor til NonStop.

Non Stops far Coriander, er ud af stamme 8776. Han er far til 7 kårede sønner, 5 Staats Praemie hopper, og flere afkom har konkurreret på internationalt niveau i både dressur og spring. Coriander selv har gået GP dressur.

Afkom

2004 Vallak f. Cassini I

Udgivet i avlshopper.